Tæt på jul

Ja det kommer næppe bag på nogen at vi efterhånden er ret tæt på jul. Heller ikke hos os. Telefonerne er rødglødende, mange vil gerne have rene vinduer inden juleaften. Vi arbejder på højtryk og forsøger at nå så mange som muligt. Desværre er vi sat tilbage, da vores firmabil er gået i stykker og er ved mekaniker – håber meget snart at få den igen!

Vi arbejder alle dage frem til og med den 23. december, og grundet manglende firmabil, har vi været nødsaget til at ændre på ruterne. Vi har ruter til Sønderborg, Aabenraa, Toftlund/Bevtoft, Vojens, Sommersted, Rødding; Vejen/Brørup, Haderslev, Kolding, Fredericia og Vejle. Skulle vi være senere på vej end vi plejer så fortvivl ikke, vi skal nok komme forbi og rengøre jeres vinduer.

Juleferie skal der til, så derfor har vi lukket fra den 23. om aftenen og frem til og med den 4. januar. Den 5. januar er vi så klar med nye ruter og nye målsætninger (noget skal vi jo få ferien til at gå med udover at fejre helligdagene) for et helt nyt og næsten ubrugt år.

 

 

Tilbud på vinduesvask/pudsning

Bestil på 29 89 33 77 eller 30 88 28 38

Gavekort bestilles via mail eller telefon

Skriv en kommentar