Så er vi i gang igen med super kvalitetsvand

Så er vi i gang igen efter en længere tids udfordringer med enten biler eller fremstilling af ultra rent vand. Det er en stor lettelse for os, at vi nu kan komme ud til vores mange kunder og give dem rene vinduer, og vi er igen klar til at tage imod nye kunder. Vores kapacitet er steget meget efter vi har fået to anlæg og et tredje på vej, så derfor forsætter vi vores tilbud med, at det er muligt at henvise os til andre. Tegner 3 private kunder abonnement, så får henviser en gratis udvendig vinduesvask, værdi max 500 kr.  Ved henvisning og tegning af abonnement for erhvervskunder udløser en ny kunde en gratis vinduesvask. Der er ingen begrænsninger på hvor mange gratis vinduesvask man kan få ved at henvise til os.

Vi har som nævnt haft nogle udfordringer med vandkvaliteten, men det er nu en opgave der er klaret, og samtidig har vi lært så meget, at vi kan klare de fleste justeringer selv. Det betyder at kun manglende reservedele kan betyde at vi holder stille, og det vil være meget begrænset fremover.

Vandkvaliteten er i igen i top – vi kører kun med kvalitetsvand som har en renhedsværdi på 0 ppm – alt er simpelt hen renset op, hvilket giver højest mulig kvalitet på vinduesvask med rentvand.

IMG_20141001_162542 (1)(FILEminimizer)

 

Det er med stor glæde at vi nu er i gang igen. Så ser I os derude så er vi friske på en snak og et godt tilbud!

Skriv en kommentar