Så er vi i gang

Stormen har lagt sig og Bodil har ikke været sød ved vores kunders vinduer. Derfor oplever vi nu rigtig mange der gerne vil have vasket vinduer inden jul. Vi gør alt hvad vi kan og har kørt i alle lyser timer siden i lørdags og vi fortsætter hver dag frem til juleaften. Endnu når vi alle der har henvendt sig og de kunder som vi normalt også skal forbi. Men det kan blive svært jo tættere vi kommer på juleaften, så derfor kontant os nu, hvis I vil have vasket vinduer inden jul.

For at kunne nå det hele har vi lige investeret i et mobilt anlæg med stænger som vi kan tage med rundt til mindre opgaver. Det betyder at vi nu kører 2 ud hver dag og i spidsbelastninger har vi 3 af sted. Vi glæder os utroligt til at få gang i det mobile anlæg som vi forventer at modtage i morgen torsdag den 12. december.

I kan stadig nå at købe gavekort til vinduesvask inden jul. Vi ved af erfaring at mange mennesker bliver glade for sådan et gavekort, så det er en rigtig god gaveide

 

Vi glæder os meget til dagene op til jul. Det plejer at være hyggeligt at komme forbi så tæt på jul og der er nogen hjemme. Vi ses derude!

Skriv en kommentar