Godt Nytår

Med jul og nytår godt overstået, vil vi ønske alle et rigtigt godt nytår.

2015 og starten på 2016 har været med perioder med udfordringer på det helbredsmæssige område. Det er der nu heldigvis styr på, og vi klør på med frisk halm i træskoene! Det nye år var også med udfordringer vejrmæssigt. I perioder har vi ligget stille pga for streng frost. Vandet ville fryse fast ved så hård frost, selvom vi kører med varmtvand i tanken. Så vi valgte at holde stille, for at sikre vores kunder størst mulige kvalitet. Samtidig var vores varmeanlæg også sprængt, så jo det har været en periode med udfordringer.

Men det har vi nu lagt bag os, og fra mandag er vi nu igen klar til at køre ud med to velfungerende biler og anlæg. Det glæder vi os rigtigt meget til. Det betyder, at vi også har mulighed for at tage flere kunder ind, så vi fortsætter sidste års tilbud med gratis vask ved anbefaling af nye kunder til os. Det er der rigtig mange der benytter sig af, og det er vi meget taknemmelig for!

Vi vil slutte med at takke for 2015. Vi glæder os over så mange der ønsker vores ydelser – det er for os et privilegium at arbejde med det som vi virkelig brænder for, og det er dejligt at møde glade kunder når vi kommer.

IMAG0113 (FILEminimizer)

 

Kontakt os hvis vi også skal sørge for at du kommer til at se godt ud 😉 Vi kan alle have brug for at få vinter og forårssolen ind gennem vores ruder

 

 

Skriv en kommentar