Glædelig jul

Vi vil gerne ønske alle vores kunder en rigtig glædelig jul, samt et godt og lykkebringende nytår.

En stor tak for 2014 og på gensyn i 2015!

Desværre har vi ikke nået alle de kunder vi gerne ville have været forbi her i december. Årsagen er, at vi kun har haft en bil til rådighed med anlæg, men også på grund af sygdom. Det er vi naturligvis meget kede af, så derfor har vi tænkt meget over hvad vi kan gøre for fremover at undgå sådan en situation. Vi har gennem det meste af december haft firmabilen på værksted. Vores mekaniker har arbejdet på højtryk for at få den klar og hver dag har vi håbet at nu lykkes det at få den færdig. Det kommer også helt sikkert! Så derfor også en kæmpe tak til vores mekaniker, som har gjort alt hvad muligt er, for at holde vores biler i god stand. Det er vigtigt for vi køre mange km hver dag.

Løsningen er også, at vi i løbet af januar får endnu et anlæg sat i en bil. Det betyder, at vi så har to biler med anlæg og en trailer, der også kan køre rundt. Resultat? Vi kan i 2015 garantere, vi kommer til rette tid. Det er vigtigt for os at kunne gøre det, for at yde den optimale service for vores kunder. Ruterne bliver i løbet af de kommende dage lagt lidt om, så de passer bedre.

Vi glæder os usigeligt til at kunne komme rundt til alle vores kunder med driftsikker materiel!

2014 har budt på mange gode ting for os. Vi har, efter næsten et års udfordringer med et ustabilt rentvandsfremstillingsanlæg (hvilket ord), for nogle få måneder siden endeligt fået anlægget i topform – rigtig topform! Det bedst af det er, at vi har lært utroligt meget af det, og nu ved rigtigt meget om fremstilling af ultrarent vand. Noget der kommer os og vores kunder i sidste ende til stor gavn. Indvendig vinduesvask med rentvand har vi også fået ind i en rytme, og med perfekt kvalitet som resultat! Det er vi meget tilfredse med.

Nyeste skud på stammen er vores specialfremstillet børste til faste lameller. De er yderst effektive og gør, at vi også kan vaske lameller i højden.

Her i slutningen af december har vi fået en gulvvasker/renser, så vi i det nye år også tilbyder afrensning af gulve, polishbehandling – ja generel behandling af gulve. Det har vi store forventinger til.

Det har været et forrygende år for os og det kan vi blandt andet takke vores kunder for, men også vores leverandøre, der står klar med råd og vejledning af høj kvalitet, og ideer til nye redskaber og metoder. Uden dem ville vi ikke kunne betjene alle vores kunder som vi ønsker. Samtidig betyder det også, at vi gerne påtager os nye opgaver, fordi vi ved at vi kan! Det koster med kvalitetsrådgivning jo, men det er alle pengene værd!

Vi starter det nye år med spændende tiltag. Følg med på siden og kontakt os endelig hvis I har opgaver I gerne vil have os til at løse. Vi fortsætter der hvor de fleste giver op!

 

Nedenfor en lille sjov video, som vi gerne vil dele med jer. Vi vil ikke love at vi vil være klar til at danse for jer hele 2015, men vi vil gerne sikre jer rene vinduer m.v.

Vi bringer solen ind, så du kommer til at se godt ud!

Glædelig jul og et godt nytår fra Hahns Services, Din Vinduespudser, Legepladssikkerhed og familien Hahn

Skriv en kommentar