Forår sol og lidt varmere

Næ nej i dag den 31. marts sneer det i et væk, så det ser ud som om at vejrguderne får ret. Sne og storm senere på dagen. Vi vil ikke byde vores kunder at få vasket vinduer i dag (og heller ikke os selv), så derfor afventer vi – bliver det bedre vejr op ad dagen, så genvurdere vi, men ellers så flyttes Sønderborgturen til tirsdag efter påske, og Sommersted/Vojens, forsøges klaret i løbet af i morgen onsdag, sammen med Kolding-ruten. Så håber vi det er sidste gang for denne vintersæson at vi er nød til at flytte rundt på aftalerne

20150331_065649

God dag derude og pas på hinanden

 

Med venlig hilsen

Birthe og Hermann

 

Det blev heldigvis ikke så galt som det kunne lyde til. Da det ikke er første gang vi har valgt at holde stille, mens vores kollegaer er på arbejde og det viser sig mere at være en storm i et glas vand. Ja så har vi truffet en beslutning om, at vi kører indtil stormen er der. Det kan betyde at nogle kunder får beskidte ruder samme dag de har fået dem vasket desværre. Men skulle det ske, så finder vi også en løsning på det, så vores kunder får rene vinduer igen. Hellere køre rundt og nå det vi skal!

Derfor er vinduerne blevet beskidte på grund af en storm lige efter vinduesvask, så kontakt os! Så finder vi en løsning!

Skriv en kommentar