Problemer med onlinetilbud

Vi har problemer med online tilbud. Vi modtager desværre ingen mails, så kontakt os på 30882838 så finder vi et godt tilbud til jer

Vi beklager fejlen

 

mvh

Hermann

Se godt ud med rene vinduer :-)

Det vil vi gerne hjælpe alle med, så kontakt os, og vi kommer næsten flyvende med et godt tilbud!
Efter at have været delvis sygemeldt gennem længere tid, er jeg nu helt klar til at servicere alle vores nuværende som nye kunder. Næsten ny hjemmeside er det også blevet til. Der er i hvert fald revideret en del i den, og den kommende tid fortsætter det

Vi har også stadig rabatordning med at skaffe nye kunder, for at læse betingelserne så tryk her

Vi går foråret i møde, så det er altid skønt at kunne lukke solen ind af rene vinduer

Vil du også gerne have et tilbud, så brug enten onlineskemaet eller kontakt mig på 3088 2838

Mange hilsener

Hermann

 

Godt Nytår

Med jul og nytår godt overstået, vil vi ønske alle et rigtigt godt nytår.

2015 og starten på 2016 har været med perioder med udfordringer på det helbredsmæssige område. Det er der nu heldigvis styr på, og vi klør på med frisk halm i træskoene! Det nye år var også med udfordringer vejrmæssigt. I perioder har vi ligget stille pga for streng frost. Vandet ville fryse fast ved så hård frost, selvom vi kører med varmtvand i tanken. Så vi valgte at holde stille, for at sikre vores kunder størst mulige kvalitet. Samtidig var vores varmeanlæg også sprængt, så jo det har været en periode med udfordringer.

Men det har vi nu lagt bag os, og fra mandag er vi nu igen klar til at køre ud med to velfungerende biler og anlæg. Det glæder vi os rigtigt meget til. Det betyder, at vi også har mulighed for at tage flere kunder ind, så vi fortsætter sidste års tilbud med gratis vask ved anbefaling af nye kunder til os. Det er der rigtig mange der benytter sig af, og det er vi meget taknemmelig for!

Vi vil slutte med at takke for 2015. Vi glæder os over så mange der ønsker vores ydelser – det er for os et privilegium at arbejde med det som vi virkelig brænder for, og det er dejligt at møde glade kunder når vi kommer.

IMAG0113 (FILEminimizer)

 

Kontakt os hvis vi også skal sørge for at du kommer til at se godt ud 😉 Vi kan alle have brug for at få vinter og forårssolen ind gennem vores ruder

 

 

Ingen vinduesvask i dag den 17. juni

Som vinduespudser skal man blive ved sit job. Desværre blev havearbejdet i går aftes for meget, hvilket har resulteret i en hånd der skal have hvile i dag for ikke at gøre skaden større.

Skaden er dog ikke så stor, at vi ikke når det hele i denne uge. Vi når alle på planen i denne uge, da vi tager weekenden med.

Mange hilsener

Hermann

 

Forår sol og lidt varmere

Næ nej i dag den 31. marts sneer det i et væk, så det ser ud som om at vejrguderne får ret. Sne og storm senere på dagen. Vi vil ikke byde vores kunder at få vasket vinduer i dag (og heller ikke os selv), så derfor afventer vi – bliver det bedre vejr op ad dagen, så genvurdere vi, men ellers så flyttes Sønderborgturen til tirsdag efter påske, og Sommersted/Vojens, forsøges klaret i løbet af i morgen onsdag, sammen med Kolding-ruten. Så håber vi det er sidste gang for denne vintersæson at vi er nød til at flytte rundt på aftalerne

20150331_065649

God dag derude og pas på hinanden

 

Med venlig hilsen

Birthe og Hermann

 

Det blev heldigvis ikke så galt som det kunne lyde til. Da det ikke er første gang vi har valgt at holde stille, mens vores kollegaer er på arbejde og det viser sig mere at være en storm i et glas vand. Ja så har vi truffet en beslutning om, at vi kører indtil stormen er der. Det kan betyde at nogle kunder får beskidte ruder samme dag de har fået dem vasket desværre. Men skulle det ske, så finder vi også en løsning på det, så vores kunder får rene vinduer igen. Hellere køre rundt og nå det vi skal!

Derfor er vinduerne blevet beskidte på grund af en storm lige efter vinduesvask, så kontakt os! Så finder vi en løsning!

Biler på værksted

Vi er desværre startet 2015 med udfordringer. Vi har pt 2 biler på værksted og kan derfor ikke komme ud og vaske vinduer. Forhåbentligt bliver en klar til mandag, men de sidste dage har vi ikke haft mulighed for at komme af sted. Der arbejdes på højtryk på at få dem klar også her i weekenden, så vi håber og krydser fingre for vi hurtigt får dem ud på vejen og køre. Vi arbejder på højtryk og er glade for vores kunders tålmodighed. Det kvittere vi med ikke at foretage den årlige prisstigning i år!

Vi glæder os og ser frem til at kunne betjene jer alle hurtigst muligt

 

Med venlig hilsen

Birthe og Hermann

Nye køreruter

Her mellem jul og nytår har vi brugt tiden til at få lavet nye ruter og opdateret de nuværende, så fra 2015 vil der være nogle småændringer. For at nå så mange som muligt, kører vi

Fredag 2/1  Sønderborg

Lørdag 3/1  Vejle/Fredericia

 

Og de kommende dage som følger

Mandag 5/1  Aabenraa og Vojens

Tirsdag 6/1   Kolding

Onsdag 7/1  Sjølund/Bjert/Christiansfeld

Torsdag 8/1  Haderslev

Fredag   9/1  Sommersted og omegn

Lørdag  10/1  Opsamling

 

Kontakt os for yderligere informationer

Mange hilsner

Hermann og Birthe

Glædelig jul

Vi vil gerne ønske alle vores kunder en rigtig glædelig jul, samt et godt og lykkebringende nytår.

En stor tak for 2014 og på gensyn i 2015!

Desværre har vi ikke nået alle de kunder vi gerne ville have været forbi her i december. Årsagen er, at vi kun har haft en bil til rådighed med anlæg, men også på grund af sygdom. Det er vi naturligvis meget kede af, så derfor har vi tænkt meget over hvad vi kan gøre for fremover at undgå sådan en situation. Vi har gennem det meste af december haft firmabilen på værksted. Vores mekaniker har arbejdet på højtryk for at få den klar og hver dag har vi håbet at nu lykkes det at få den færdig. Det kommer også helt sikkert! Så derfor også en kæmpe tak til vores mekaniker, som har gjort alt hvad muligt er, for at holde vores biler i god stand. Det er vigtigt for vi køre mange km hver dag.

Løsningen er også, at vi i løbet af januar får endnu et anlæg sat i en bil. Det betyder, at vi så har to biler med anlæg og en trailer, der også kan køre rundt. Resultat? Vi kan i 2015 garantere, vi kommer til rette tid. Det er vigtigt for os at kunne gøre det, for at yde den optimale service for vores kunder. Ruterne bliver i løbet af de kommende dage lagt lidt om, så de passer bedre.

Vi glæder os usigeligt til at kunne komme rundt til alle vores kunder med driftsikker materiel!

2014 har budt på mange gode ting for os. Vi har, efter næsten et års udfordringer med et ustabilt rentvandsfremstillingsanlæg (hvilket ord), for nogle få måneder siden endeligt fået anlægget i topform – rigtig topform! Det bedst af det er, at vi har lært utroligt meget af det, og nu ved rigtigt meget om fremstilling af ultrarent vand. Noget der kommer os og vores kunder i sidste ende til stor gavn. Indvendig vinduesvask med rentvand har vi også fået ind i en rytme, og med perfekt kvalitet som resultat! Det er vi meget tilfredse med.

Nyeste skud på stammen er vores specialfremstillet børste til faste lameller. De er yderst effektive og gør, at vi også kan vaske lameller i højden.

Her i slutningen af december har vi fået en gulvvasker/renser, så vi i det nye år også tilbyder afrensning af gulve, polishbehandling – ja generel behandling af gulve. Det har vi store forventinger til.

Det har været et forrygende år for os og det kan vi blandt andet takke vores kunder for, men også vores leverandøre, der står klar med råd og vejledning af høj kvalitet, og ideer til nye redskaber og metoder. Uden dem ville vi ikke kunne betjene alle vores kunder som vi ønsker. Samtidig betyder det også, at vi gerne påtager os nye opgaver, fordi vi ved at vi kan! Det koster med kvalitetsrådgivning jo, men det er alle pengene værd!

Vi starter det nye år med spændende tiltag. Følg med på siden og kontakt os endelig hvis I har opgaver I gerne vil have os til at løse. Vi fortsætter der hvor de fleste giver op!

 

Nedenfor en lille sjov video, som vi gerne vil dele med jer. Vi vil ikke love at vi vil være klar til at danse for jer hele 2015, men vi vil gerne sikre jer rene vinduer m.v.

Vi bringer solen ind, så du kommer til at se godt ud!

Glædelig jul og et godt nytår fra Hahns Services, Din Vinduespudser, Legepladssikkerhed og familien Hahn

Tæt på jul

Ja det kommer næppe bag på nogen at vi efterhånden er ret tæt på jul. Heller ikke hos os. Telefonerne er rødglødende, mange vil gerne have rene vinduer inden juleaften. Vi arbejder på højtryk og forsøger at nå så mange som muligt. Desværre er vi sat tilbage, da vores firmabil er gået i stykker og er ved mekaniker – håber meget snart at få den igen!

Vi arbejder alle dage frem til og med den 23. december, og grundet manglende firmabil, har vi været nødsaget til at ændre på ruterne. Vi har ruter til Sønderborg, Aabenraa, Toftlund/Bevtoft, Vojens, Sommersted, Rødding; Vejen/Brørup, Haderslev, Kolding, Fredericia og Vejle. Skulle vi være senere på vej end vi plejer så fortvivl ikke, vi skal nok komme forbi og rengøre jeres vinduer.

Juleferie skal der til, så derfor har vi lukket fra den 23. om aftenen og frem til og med den 4. januar. Den 5. januar er vi så klar med nye ruter og nye målsætninger (noget skal vi jo få ferien til at gå med udover at fejre helligdagene) for et helt nyt og næsten ubrugt år.

 

 

Tilbud på vinduesvask/pudsning

Bestil på 29 89 33 77 eller 30 88 28 38

Gavekort bestilles via mail eller telefon

JULEGAVE IDE

Til hende eller ham der har alt eller blot skal forkæles med et gavekort på vinduesvask!

Må også gerne benyttes til fødselsdage, begivenheder, værtindegaver eller bare for at glæde et familiemedlem eller en ven

 

Vi ved af erfaring at et gavekort fra os bringer lykke i de fleste hjem både hos ældre og unge, så hvorfor ikke bestille et gavekort til en eller flere du holder af på vinduesvask/pudsning?

 

2013-12-19 10.31.51 (FILEminimizer)

 

 

Vi skriver dem ud enten på et valgt beløb fra giveren eller vi kan udregne et tilbud efter billeder af opgaven, så kan vi lave et gavekort på 1-2-12 gange vinduesvask – det er helt op til giveren

Der bliver travlt op til jul, så køb gerne et gavekort i dag, vi fremdatere den gerne til jul. 

Gavekort veksles ikke til kontanter, men kan bruges også til andre opgaver hos os end den egentligt tænkte

 

 

GOD JUL